Sprøjtestøbning

Fra prototyper til masseproduktion har vi perfektioneret kunsten at sprøjtestøbe.

Sprøjtestøbning

Vi startede vores rejse med sprøjtestøbning i 2007, hvor fokus var at lave sprøjtestøbte prototyper, og i 2017 tog vi den strategiske beslutning om at vi vil have løbende produktionen.

Med denne beslutning intensiverede vi vores engagement i kvalitetskontrol og implementerede et ledelsessystem, efterfulgt af udstyr til at lave en god og stabilt kvalitetskontrol.

I dag har vi en bred vifte af maskiner i vores whiteroom produktionslokaler, udstyret med avanceret robotteknologi. Vi har mange forskellige snekkestørrelser og værktøjstemperaturer op til 180º C, hvilket dækker et skudvægtområde fra mikrokomponenter op til 110 gram.

Prototyper

For at spare tid og omkostninger tilbyder vi dig at bruge vores stamforms system, som er blevet udviklet gennem mange år og nu omfatter en bred vifte af konfigurationer:

• Koldkanal, single åben dyse, nåleluk og 3-plade
• Pneumatiske, hydrauliske og mekaniske sidetræk
• 2- og 3-trins udstødning
• 1-komponent, 2-komponent og 3-komponent støbning ved hjælp af Babyplast og Boy enheder.

Vores stamforms system udvikler sig konstant, med nye funktioner tilføjet for at imødekomme vores kunders behov.

Vi bruger primært stål til komponenterne for at imødekomme krav som indsprøjtningstype, overfladekvalitet, avancerede bevægelser mm.

Vi sigter altid efter nøje at matche konfigurationen af et produktionsværktøj.

Løbende produktion

Med et fuldskala produktionslokale udstyret med 10 sprøjtestøbemaskiner, kan vi rumme enhver produktionsskala, lige fra et par hundrede emner om året til at køre produktion med millioner af emner. Vi har udviklet et meget fleksibelt setup for at imødekomme vores kunders forventninger og forskellige krav. Om nødvendigt kan vi implementere robotudtagning, automatisk pakning og inkludere montage linje.

Vi har et setup med en Produktionsaftale (Kontrakt), som ikke kun er med til at afstemme forventninger, men også fungerer som dokumentation for relationer, der kræves af myndigheder og kunder. Vores setup inkluderer service og vedligeholdelse af værktøjet i stykpris, hvilket giver kunderne en ubestemt garanti på værktøjet, så længe det forbliver i produktion hos ML. Dette sikrer budgetsikkerhed og langsigtet omkostningsforudsigelighed, muliggjort ved at have værktøjsfremstilling under samme tag.

For at reducere startomkostninger og leveringstid til markedet kan vi bruge vores stamforms system til produktion. Dette betyder, at vores kunder kan udskyde investeringer i større produktionsværktøjer ved at bruge vores stamforms system i de første par år.

Hvis det langsigtede volumen fortsætter med at forblive lavt, så kan vi fortsætte med at producere i vores stamforms system. Hvis det langsigtede volumen fortsætter med at stige, så kan vi lave produktionsværktøjet parallelt med at køre produktion i vores stamforms system.

Læs om:

Sprøjtestøbning

Vi har en bred vifte af maskiner installeret i whiteroom produktionslokaler ...

Prototyper

For at spare tid og omkostninger tilbyder vi dig at bruge vores stamforms system ...

Løbende produktion

Med et fuldskala produktionslokale udstyret med 10 sprøjtestøbemaskiner, kan vi rumme enhver produktionsskala ...