Værktøj

Gennem 20 års værktøjsfremstilling har vi samlet erfaring fra tusindvis af projekter.

Prototyper

For at spare tid og omkostninger tilbyder vi dig at bruge vores stamforms system, som er blevet udviklet gennem mange år og nu omfatter en bred vifte af konfigurationer:

• Koldkanal, single åben dyse, nåleluk og 3-plade
• Pneumatiske, hydrauliske og mekaniske sidetræk
• 2- og 3-trins udstødning
• 1-komponent, 2-komponent og 3-komponent støbning ved hjælp af Babyplast og Boy enheder

Vores stamforms system udvikler sig konstant, med nye funktioner tilføjet for at imødekomme vores kunders behov.

Vi bruger primært stål til komponenterne for at imødekomme krav som indsprøjtningstype, overfladekvalitet, avancerede bevægelser mm.

Vi sigter altid efter nøje at matche konfigurationen af et produktionsværktøj. 

Produktions værktøjer

Ved at kombinere ekspertise inden for værktøjsfremstilling, flowsimulering og sprøjtestøbning konstruerer vi høj præstations produktionsværktøjer.

For at sikre, at vores værktøjsdesign opfylder alle krav i henhold til emne tegninger og brugerkravsspecifikationer (URS), bruger vi en projektmilepælsplan med interne gennemgange, risikostyring og tjeklister. I vores værksted producerer vi komponenter af høj kvalitet med en overfladetolerance på 3 mµ.

Polerede overflader

Vores innovative CCS-metode (Clean Cut Surface) giver os mulighed for at fræse overflader meget tæt på højglanskvalitet, hvilket minimerer spændinger og reducerer behovet for omfattende håndpolering. Denne tilgang sikrer både høj nøjagtighed og en poleret finish.

Vores værksted bruger også udstyr til at plane overflader med plan lapping.

Læs om:

Prototyper

For at spare tid og omkostninger tilbyder vi dig at bruge vores stamforms system ...

Produktions værktøjer

Ved at kombinere ekspertise inden for værktøjsfremstilling, flowsimulering og sprøjtestøbning konstruerer vi højt præstations produktionsværktøjer ...

Polerede overflader

Vores innovative CCS-metode (Clean Cut Surface) giver os mulighed for at fræse overflader meget tæt på højglanskvalitet ...